plika v pravom kolene

plika v pravom kolene

Laura  |  Visitor
  • 7 odpovedí
dobry den mam 15rokov.....hraval som aktivne tenis....uz 1mesiac nehram.....zistili mi pliku v kolene.......mam ist na opearciu alebo na artroskopiu??poradite mi prosiiimmm.chcem dalej sportovat:D
dakujem pekne
Revmacentrum®  |  Basic member  |  Brno
  • 1230 odpovedí
  • 11 Páči sa mi to
Zdravím,
plika v kolenním kloubu je zcela běžným nálezem. Jde o zbytek embryonálního vývoje kloubu. Zpravidla nečiní žádné potíže a je jen vedlejším nálezem při artroskopických operacích. Zpravidla pro tento nález není nutno kolenní kloub operovat a pliku kolenního kloubu odstraňovat. Mnoho pacientů tento nález v koleni má, aniž o tom ví.
www.revmacentrum.cz
Laura  |  Visitor
  • 7 odpovedí
aha.....takze to nie je na operaciu.a co mam s tym teda robit???brala som 3druhy tabletiek.
a stale ma to boli.nemozem nechat koleno zohnute dlhsie ako pol hodinu potom ma zecne boliet.
co mam s tym robit,??
dakujem

Súvisiace skúsenosti

saska_94 21.01.2017
Stojí to za to

Od malicka mam problemi s klbami... navstivila som xy lekarov no ani jeden nevedel co mi je. Po odporucani som sa rozhodla navstivit Avelane clinic a pana doktora Galbaveho a nelutujem! Najlepsia klinika! Maximalna spoko... Viac 

Stojí to za to

Pan doktor operovali ste mi koleno 5.4.2013, nevedela som kto ste. Dnes som bola na kontrolu, okrem ineho, ze ste fesak, ale vas pristup klobuk dole. Zelam vam vela, vela uspechov.Aj sestricka zlata. U nas v regione nebu... Viac 

Odborníci vo vašom okolí