Magnetická rezonancia kolena

Magnetická rezonancia kolena

Anka  |  Visitor  |  Prague
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ohladne výsledkov ktoré mi prišli z magnetickej rezonancie a neviem čo to všetko znamená.či je to vážne a aký by bol možný ďalší postup,pretože moj lekár nevie čo s tým . A bolesti ma v kolene stale..vopred Ďakujem

MR:Intraartkularne okolo skríženych väzov a v supra patellavnej burze mierna tekutina do šírky 5mm.Hrubka chrupavčivej časti je zachovaná bez ložiskových zmien intenzity signalu.Pattela typu Wiberg II bez chondromalacie.Predný a zadný skrížený väz sú bez homogennej intenzity signalu,takisto kolateralne ligamenta,lig.patellae a retinákulá su bez pathomorfologickych zmien.
Menisky su primeranej velkosti,laterál.meniskus homogennej intenzity signalu,v zadnom rohu medial.menisku degenerativna linearna lézia intermedial.sig.grade II.Hoffovo teleso je zachovale.
Záver:degenerativna lézia zadneho rohu medial.menisku grade II,patella typu wiberg II,mala tekutinova kolekcia intraartikularne.

Súvisiace skúsenosti

saska_94 21.01.2017
Stojí to za to

Od malicka mam problemi s klbami... navstivila som xy lekarov no ani jeden nevedel co mi je. Po odporucani som sa rozhodla navstivit Avelane clinic a pana doktora Galbaveho a nelutujem! Najlepsia klinika! Maximalna spoko... Viac 

Stojí to za to

Pan doktor operovali ste mi koleno 5.4.2013, nevedela som kto ste. Dnes som bola na kontrolu, okrem ineho, ze ste fesak, ale vas pristup klobuk dole. Zelam vam vela, vela uspechov.Aj sestricka zlata. U nas v regione nebu... Viac 

Odborníci vo vašom okolí