Bolest v kolene mesiac po artroskopii

Bolest v kolene mesiac po artroskopii

letka  |  Visitor  |  Bratislava
Dobry den.
Chcel by som sa spytat,ci je normalne,aby ma mesiac a tyzden po artroskopii bolelo koleno?Po operacii to vyzeralo,ze to bude fajn,chodil som na rehabilitacie cca 3 tyzdne,no posledne 2 tyzdne sa mi to neskutocne zhorsilo,mam velmi silne bolesti(pod jablckom),vacsie ako pred operaciou,je to ostra,bodava bolest,analgetika mi moc nezaberaju,cvicim len raz za tyzden,zvysok tyzdna sa mi koleno ukludnuje,som nuteny chodit stale s barlami.

Diagnoza:Synovialitis genus chronica,chondromalatio PTM et femoropatellaris gr II/III(outerbridge),plica mediopatellaris

Vykon:Artroskopia praveho kolena,Synovectomia partialis et resectio plicae,egalisatio cartilaginis,shaving,lavage

Chcel by som sa spytat,ze ako dlho potrva,kym sa mi vylieci koleno a ci sa mi vylieci a ako dlho ma budu trapit bolesti.

Súvisiace skúsenosti

saska_94 21.01.2017
Stojí to za to

Od malicka mam problemi s klbami... navstivila som xy lekarov no ani jeden nevedel co mi je. Po odporucani som sa rozhodla navstivit Avelane clinic a pana doktora Galbaveho a nelutujem! Najlepsia klinika! Maximalna spoko... Viac 

Stojí to za to

Pan doktor operovali ste mi koleno 5.4.2013, nevedela som kto ste. Dnes som bola na kontrolu, okrem ineho, ze ste fesak, ale vas pristup klobuk dole. Zelam vam vela, vela uspechov.Aj sestricka zlata. U nas v regione nebu... Viac 

Odborníci vo vašom okolí