Doktor by si nemal dovoliť experimentovať. Buď vie, čo robí,...

Doktor by si nemal dovoliť experimentovať. Buď vie, čo robí,...

Registrovaný užívateľ

Doktor by si nemal dovoliť experimentovať. Buď vie, čo robí, alebo nie. V mojom prípade to bola strata času. Nemal som z toho dobrý pocit už od prvej chvíle. Ak si myslí, že sa to nedá, resp. nevie, tak nech to transparentne povie.

Zobraziť príspevky1 Skryť príspevky1
Jana

Dobrý deň, môžem sa spýtať, aký ste mal problém a čo Vám vlastne doktor navrhol, ako Vás "liečil"? Medicína nie je exaktná veda. Aj z vlastnej skúsenosti viem, že keď som bola s dcérkou u doktorky na kožnom, tak sme proste skúšali, až sme našli prípravok, ktorý jej pomohol. Na každého funguje niečo iné ...

K Vášmu hodnoteniu: Z legislatívnych dôvodov som nemohla uviesť všetky detaily vašej skúsenosti, tzn. bez mena doktora a kliniky. Zodpovednosť za obsah je na nás, tzn. pokiaľ by klinika/lekár vzniesol obvinenie na súde, že ide o lož či akokoľvek skreslenú informáciu, trestne odpovední by sme boli my/portál.

Negatívne hodnotenie s uvedením všetkých detailov je možné iba u subjektov, ktoré s tým súhlasili – tzv. Transparentní lekári https://www.estheticon.sk/transparentny-lekar-podmienky – je ich stále viac a pevne verím, že raz budeme mať na portáli iba zodpovedných lekárov.

Vzhľadom k tomuto faktu, vás poprosím neuvádzať meno lekára pod príspevkom (určite ho budú chcieť ostatní od vás zistiť) – meno je možné oznámiť v súkromnej správe pri profile záujemcu. Určite má ale vaše negatívne hodnotenie svoj význam. Vami zvolený počet hviezdičiek sa prepíše lekárovi do celkového hodnotenia a na hodnoteniemôžu reagovať iní užívatelia.

Chystáte sa na konzultáciu aj niekde inde, alebo to zatiaľ necháte tak?

Recenzie lekára


Notice: Undefined index: form_source in /data/www/medved/application/views/widgets/story-thread.phtml on line 56

Notice: Undefined index: fullname in /data/www/medved/application/views/scripts/helpers/media-doctor.phtml on line 22
Celkové hodnotenie
Prístup lekára k pacientovi
Poskytnutie odpovedí na moje otázky
Čas, ktorý lekár so mnou strávil
Kontrola po zákroku
Rýchlosť reakcie pri telefonickej alebo e-mailovej komunikácii
Profesionalita a ochota personálu
Doba čakania
Odborníci vo vašom okolí