Strata zraku

Registrovaný užívateľ

Vo februári 2016 som podstúpila Prelex. Nosila som 5 dioptrií. Chcela som odstrániť okuliare a mať komfort, ako to propagujú na klinike. Priplatila som aj nemalú sumu za bezbolestnú a presnejšiu operáciu prístrojom. Samotná operácia bola bolestivá. Pooperačný stav taktiež. Všetko podľa doktorov bolo v poriadku. Štyri mesiace po operácii som mala stále strašné blýskanie, vlnenie obrazu, nevidenie do blízka. Následne mi na oboch očiach praskli sklovce, zalialo obe oči a videnie je na úrovni lepšieho slepca. Zostala som nezamestnaná, šanca zamestnať sa je nulová. Učím sa od začiatku vnímať všetko hmatom. Pridružili sa samozrejme ďalšie choroby. Podľa lekárov je všetko v poriadku a viditeľnosť 100 percentná. Za stratu zraku som zaplatila 4000€. Dobre zvážte, neodporúčam!!!!!

Zobraziť príspevky9 Skryť príspevky9
lulo

Dobry den. Chcem sa opytat, v ktorej klinike ste boli operovana?

Zobraziť odpoveď 5
Registrovaný užívateľ

Súkromná klinika v Bratislave

Odpoveď na Registrovaný užívateľ
lulo

Aj ja som bol presne v Bratislave a na rovnakej operacii Prelex. Kedy ste boli na operacii a ake su Vase problemy? Uz sa Vam to od operacie aspon trocha zlepsilo, co Vam hovoria na to?

Odpoveď na lulo
Registrovaný užívateľ

Na operácii som bola vo februári 2016. Nosila som dioptrie do diaľky 5. Na čítanie som s nimi videla. Do diaľky to nebolo ostré, ale dalo sa fungovať. Po operácii som stratila zrak na blízko, takže všetko robím hmatom. Do diaľky niečo rozlíšim.Po troch mesiacoch praskli oba sklovce a oči na trvalo zalial čierny kal, ktorý sa pohybuje. Pri umelom osvetlení nevidím takmer nič, najhoršie je to v obchodoch.Obraz sa mi kolíše a pri pohľade mám pocit, ako keď je človek opitý.Z pohľadu lekárov je všetko v poriadku.Oni za mňa rozhodujú, že ako vidím. Hádam nie som na hlavu. Nech si každý so zdravým zrakom nasadí zlé okuliare a nech s nimi funguje.Navyše sa mi z tohoto stavu pridružili ďalšie choroby-totálna nespavosť a cukrovka. Z tohoto dôsledku som prišla aj o zamestnanie, šanca je nulová,príjem nulový. Zo zdravého človeka za 4000€ zo dňa na deň mrzák. Navyše ma šošovky tlačia, niekedy by som najradšej vybrala oči, ale je to doživotne.V tomto utrpení mi pomáha len viera, neviem, ako by som skončila.
V Bratislave nemajú záujem toto riešiť, nerozumiem tomu.....

Odpoveď na Registrovaný užívateľ
lulo

To ma mrzí, ja som dva roky po tej istej operácií, pravdepodobne nemám až také problémy ako Vy ale tiež nie som spokojný s výsledkom. Čakal som od toho viac. Bol som už 25 razy na klinike s tým, že mám problémy ale podľa nich vidím na 120% a všetko je v poriadku. Ak sa smiem opýtať, čo bude Váš ďalší krok, aby sa Vám zlepšil Vás stav?

Odpoveď na lulo
Registrovaný užívateľ

Sama neviem,čo robiť,nakoľko stav je nezvratný.
Ja len rozhodujem podať trestné oznámenie za trvalo poškodený zrak.

Registrovaný užívateľ

dobry den prosim vas kde vas operovali?

Zobraziť odpoveď 2
Registrovaný užívateľ

na sukromnej klinike N. v Bratislave

Odpoveď na Registrovaný užívateľ
Jana

Dobrý deň, veľmi ma mrzí výsledok Vašej operácie a ešte viac prístup kliniky. 

Z legislatívnych dôvodov ale nemôžeme uvádzať verejne meno kliniky alebo lekára, preto som meno kliniky upravila aj vo Vašich príspevkoch. Rozumieme ale, že pacienti si tieto veci chcú povedať a poprípade sa kliniky vystríhať. Preto portál umožňoje posielanie súkromných správ. Súkromnú správu pošlete kliknutím na prezývku užívateľa, ktorému chcte otázku položiť, to vás presmeruje na jeho profil, kde správu napíšete. Odporúčame preto sa objednať na kozultáciu a zákrok u Transparentných lekárov, ktorí zverejňujú aj negatívne hodnotenia a s nespokojnými pacientami sa snažia nájsť kompromis, aby vyriešili ich nespokojnosť https://www.estheticon.sk/transparentny-lekar-podmienky . Transparentných lekárov máme na portále už dosť, sú označení zelenou fajkou pri profilovej fotografii. Ďakujem za porozumenie. Jana

Recenzie lekára


Notice: Undefined index: form_source in /data/www/medved/application/views/widgets/story-thread.phtml on line 56

Notice: Undefined index: fullname in /data/www/medved/application/views/scripts/helpers/media-doctor.phtml on line 22
Celkové hodnotenie
Prístup lekára k pacientovi
Poskytnutie odpovedí na moje otázky
Čas, ktorý lekár so mnou strávil
Kontrola po zákroku
Rýchlosť reakcie pri telefonickej alebo e-mailovej komunikácii
Profesionalita a ochota personálu
Doba čakania
Odborníci vo vašom okolí