Bolesť kolena na jablčku

už niekoľko rokov ma trápi ľavé koleno. Športovec nie som a mám 30 rokov. Bolesti byvali občasné, no posledný rok sú už takmer trvalé. Najviac ma koleno bolí v chorobe, či počas zmeny počasia, ale aj v dobe mimo toho. Bolesť pociťujem na jabĺčku na povrchu aj keď sa ho dotknem a jemne pritlačím. Bolí ma pri chôdzi, rýchlejšom našľapovaní, pri stúpaní do schodov i keď idem dole z kopca. Keď ležím a vystriem nohu, tak bolesť sa tiež ozve. Na kolene nemôžem kľačať, lebo bolesť je potom neznesiteľná. Pred niekoľkými rokmi som absolvovala rehabilitácie a elektroliečbu, kde ma poslala ortopédka, potom sa to upravilo, ale len na veľmi krátku dobu. Lekár ma už dvakrát poslal na rentgen, no bez výsledku…vraj žiadne zmeny nie sú viditeľné. V kolene mi aj vŕzga. Odporučil mi Artrostop a ešte nejaké podobné doplnky a nič viac. Potom dodal, že ak to nepomôže, tak potom rehabilitácia. Ja ale na rehabilitáciu už neverím, viem že mi nepomohla. Čo daľej? Nemal by ma odporučiť k ortopédovi na nejaké hĺbkovejšie vyšetrenie? Vopred ďakujem za odpoveď.