Červené flaky na tvari
dobriden.mam problem s tvarou na ktorej sa mi tvoria cervene flaky okolo nosa pod nosom a aj na cele.nesvrbima to .mam problem aj s lupinami a svrbi ma stoho hlava.kozne mi nepomohlo tak sa pytam vas ci to je ta rosacea.dakujem gabriel
- 1 odpovedí
Dobrý večer,chcel by som sa spýtať na nejakú radu. Už vyše roka sa liečim,ale bez výsledku. Od mojej kožnej lekárky používam Jarišovu vodu na obklady,krém rozex a biodermu. Tvár mám celú začervenanú,svrbí ma a robia sa mi aj biele chrastičky na podráždených miestach. Stav sa mi vôbec nezlepšuje,ba priam zhoršuje. Ďakujem
- 1 odpovedí
Dobrý deň, už 6 mesiacov sa trápim s dg. Rosacea. Viem, že na túto dg je to pomerne krátky čas a napriek tomu sa mi podarilo dostať prejavy choroby
pod kontrolu. Horšie som na tom s pomerne rýchlym hrubnutím kože práve na nose, ktorý som mala aj tak špičke pomerne široký. Neviem sa nikde dopátrať čo ďalej, rada by som malé hrbolčeky odstránila čo najskôr. Preto prosím o radu, akou metódou sa tento problém rieši, pracujem v zdravotníctve s ľuďmi, napriek tomu sa neviem domôcť pokračovania liečby a veľmi psychicky trpím. Vidím na sebe, ako sa v oblasti nosa mením.
Ďakujem za radu, pekný deň. Môžem pricestovať na liečbu kdekoľvek.
pod kontrolu. Horšie som na tom s pomerne rýchlym hrubnutím kože práve na nose, ktorý som mala aj tak špičke pomerne široký. Neviem sa nikde dopátrať čo ďalej, rada by som malé hrbolčeky odstránila čo najskôr. Preto prosím o radu, akou metódou sa tento problém rieši, pracujem v zdravotníctve s ľuďmi, napriek tomu sa neviem domôcť pokračovania liečby a veľmi psychicky trpím. Vidím na sebe, ako sa v oblasti nosa mením.
Ďakujem za radu, pekný deň. Môžem pricestovať na liečbu kdekoľvek.