Zlomený zub

Zlomený zub

tinuska  |  Visitor  |  Nitra
  • 2 odpovedí
Dobrý deň mám problém a to: panický strach zo zubárov, nakoľko mám zlú skúsenosť s jednou zubárkou a problém č.2 je, že zub, ktorý predpokladám, že je aj mŕtvy a možno v to aj dúfam, mám zlomený úplne zarovno ďasna. Mám najväčšiu obavu z toho, že by mi to museli rezať a to ja jednoducho nevydržím :(( prosím poraďte mi :(((
MDDr. Martin Šrank  |  Basic member  |  Stomatológia  |  Nitra
  • 27 odpovedí
  • 1 Páči sa mi to
Dobry den,

Ak je na tom ten koreň naozaj tak zle, stále je možné, že sa nebude musieť extrahovať chirurgicky. Ďasno je predsa stále cca 3 mm nad úrovňou kosti. Po injekcii aj tak nebudete cítiť nič ;-)

• 2 odpovedí
Vďaka Bohu za takúto priaznivú odpoveď :) Veľmi ste mi pomohli, aspoň teda psychicky určite, moc moc sa Zubárov bojím :)
MUDr. Dana Dugasová  |  Basic member  |  Stomatológia  |  Prešov
  • 29 odpovedí
  • 5 Páči sa mi to
Odporúčam Vám nájsť si lekára, ktorému budete dôverovať. Ten zub možno netreba vytiahnúť, korene sa dajú ošetriť a na ne sa urobí čap a korunka.
Dugasová
  • 2 odpovedí
Ďakujem aj Vám p. Dugasová, snažím sa už sa na nejakého lekára naozaj naviazať, ale spomienky z detstva sú hrozné :(

Súvisiace skúsenosti

Stojí to za to

Môj problém bol v zanedbanej 6 zube , Ktorý mi pani doktorka Budzínakova dala do pôvodného stavu to znamená 😉celý zub nanovo vyformovala ,vyčistila zubné kanáliky urobila novú vyplň ,vybrala nervy a zub namodelovala nano... Viac 

Odborníci vo vašom okolí