Dobrý deň mám problém a to: panický strach zo zubárov, nakoľko mám zlú skúsenosť s jednou zubárkou a problém č.2 je, že zub, ktorý predpokladám, že je aj mŕtvy a možno v to aj dúfam, mám zlomený úplne zarovno ďasna. Mám najväčšiu obavu z toho, že by mi to museli rezať a to ja jednoducho nevydržím :(( prosím poraďte mi :(((
Ak je na tom ten koreň naozaj tak zle, stále je možné, že sa nebude musieť extrahovať chirurgicky. Ďasno je predsa stále cca 3 mm nad úrovňou kosti. Po injekcii aj tak nebudete cítiť nič ;-)
Odporúčam Vám nájsť si lekára, ktorému budete dôverovať. Ten zub možno netreba vytiahnúť, korene sa dajú ošetriť a na ne sa urobí čap a korunka.
Dugasová
Na stranke maju”bezbolestne”a ja som si vytrpela hroznu bolest!Vsetkymi moznymi sposobmi som davala na javo ze ma to boli,hmkanim,skakala som tam,slzy mi tiekli,v polke zakroku mi to este umrtvila a uz dobre,zub mi tahal...Viac
Môj problém bol v zanedbanej 6 zube , Ktorý mi pani doktorka Budzínakova dala do pôvodného stavu to znamená 😉celý zub nanovo vyformovala ,vyčistila zubné kanáliky urobila novú vyplň ,vybrala nervy a zub namodelovala nano...Viac
Prihláste sa k odberu noviniek k zákroku Stomatochirurgia. Odoberajte najnovšie diskusie, skúsenosti pacientov a fotky pred-po. Odber môžete kedykoľvek zrušiť.