Zmrznuté rameno a rázová vlna
Dobrý večer,prosím o radu.Mám syndrom zmrznutého ramena.4 mesiace mám bolesti,posledné 2týždne už silné a tupé, preto užívam tabl.Tramadol a injekcie,chodím na rehabilitaciu,ale bolesti stále cítim.Ked urobím zlý pohyb rameno az po laket velmi zaboli.Mám obmedzený pohyb s rukou a nemôžem ani spávať.Pomohla by mi prosím Vaša liečba?Ďakujem za odpoveď.

- 1230 odpovedí
- 11 Páči sa mi to
Zdravím,
léčba rázovou vlnou společně s nitrokloubní injekční léčbou je vhodná u syndromu zmrzlého ramene. Je potřeba ovšem upozornit na nutnost návštěv u ošetřujícího lékaře v intervalech 2, max. 3 týdnů. Léčba se může protáhnout až na několik měsíců !!!
prim. Moster, Centrum léčby rázovou vlnou
léčba rázovou vlnou společně s nitrokloubní injekční léčbou je vhodná u syndromu zmrzlého ramene. Je potřeba ovšem upozornit na nutnost návštěv u ošetřujícího lékaře v intervalech 2, max. 3 týdnů. Léčba se může protáhnout až na několik měsíců !!!
prim. Moster, Centrum léčby rázovou vlnou
- 2 odpovedí
Dobrý večer,prosím i Já o radu v roku 2012 9 mesiaci mi operovali rameno artroskopiu a dnes som absolvovala t.j. 18.2.2013 regres lebo mi rameno takpovediac zamrzlo .už som 4,5 mesiace pn čo už mi je doma dlho a po dnešnej procedúre rameno bolí ako das. môžem absolvovať rázové vlny aby to rameno nezamrzlo znovu??? cvičila som a predsa sa to stalo .
už som stoho nešťastná a na kolko mám len 42 rokov a tú ruku budeš ešte dlho potrebovať rada by som sa vyhla opetovnému syndromu zmrznutého ramena
už som stoho nešťastná a na kolko mám len 42 rokov a tú ruku budeš ešte dlho potrebovať rada by som sa vyhla opetovnému syndromu zmrznutého ramena