Notice: Undefined index: presentation in /data/www/medved/application/widgets/HeadingWidget.php on line 128
nekorektny pristup, zly aj nervozny doktor.

nekorektny pristup, zly aj nervozny doktor.

dnikol

Extrakcia viackoreňového zuba  
Zly pristup, toto neni doktor! Takúto "mäsiarinu" určite ja nepotrebujem, vďaka Bohu sú aj lekári, ktorí berú Hippokratovu prísahu vážne a stavajú sa k pacientom ako profesionáli. Mrzí ma, že to musím napísať, ale s horším lekárom som sa v živote nestretla !!!!

Zobraziť príspevky1 Skryť príspevky1
Jana

Dobrý deň, chodíte k tomuto doktorovi už dlhšie, alebo to bola Vaša prvá návšteva? Bol Vám doktor odporučený, alebo podľa čoho ste si ho vybrala?

Bohužiaľ z legislatívnych dôvodov nemôžeme uverejňovať meno kliniky v negatívnom hodnotení, ak by klinika alebo lekár vzniesli obvinenie, že ide o krivú výpoveď alebo akokoľvek zkreslenú informáciu, zodpovednosť by sme niesli my - portál. Na druhej strane chápeme, že je potreba informovať aj o takýchto veciach, aby sa lekári zlepšovali. Všetky informácie zobrazujeme u Transparentných lekárov, to sú takí, ktorí súhlasili aj so zverejňovaním negatívnych hodnotení a ktorí problémy chcú riešiť a chcú, aby boli pacienti spokojní. Tých u nás aj doporučujeme prostredníctvom zelenej fajky pri ich profilovej fotke. U všetkých ostatných si v prípade potreby môžete napísať meno doktora či kliniky v SÚKROMNEJ SPRÁVE, keď by ho chcel niekto od Vás vedieť. Súkromnú správu napíšete, keď si kliknete na meno diskutujúceho. Prajem, aby ste sa stretla iba s profesionálnym prístupom.

Recenzie lekára

Celkové hodnotenie
Prístup lekára k pacientovi
Poskytnutie odpovedí na moje otázky
Čas, ktorý lekár so mnou strávil
Kontrola po zákroku
Rýchlosť reakcie pri telefonickej alebo e-mailovej komunikácii
Profesionalita a ochota personálu
Doba čakania
Odborníci vo vašom okolí