Skvelosť a nesmierna ochota celého tímu Neovízie

firka

Prajem Vám pekný dobrý deň, som už 10-ty deň po zákroku šedého zákalu laserovou metódou. Nedá sa to ani vyjadriť slovami, aký špičkový prístup,ústretovosť,ochota čo najviac pomôcť, bol zo strany pani doktorky.Vlastne môžem to vyjadriť dvomi slovami, že pani doktorka Adriánka Smorádková má všetkých "5P".Nebyť jej, ani neviem, že mám šedý zákal. A patrí jej skutočne velikánska vďaka!!!!. Ešte sa uvidíme pri zákroku druhého oka. Naozaj som veľmi rada, že som si zvolila práve Neovíziu, ktorej verím.Taktiež som nesmierne vďačná pánovi primárovi Piovarčimu,ktorý zákrok uskutočnil. Sú to všetci skvelí,milí ľudia a špičkoví odborníci.ĎAKUJEM ZO SRDCA za všetko a za to, že krásne vidím. Ina

Zobraziť príspevky2 Skryť príspevky2
Pacient

Dobry den? Pisete ze operacia stala 6600,- eur. Chcem sa opytat ake sosovky vam implantovali resp. aku mate poistovnu kedze vacsina tu spomina cenu za operaciu katarakty do 1000,- eur. Dakujem.

Zobraziť odpoveď
firka

Prajem Vám pekný dobrý deň. Samozrejme, že operácia nestála 6.600,00 Eur. Došlo asi ku preklepu. Aj sa som sa čudovala takejto vysokej sume. Takže správne je 660,00 Eur za šošovku Mono Toric T3,metódou LenSx/ do diaľky/ ,aj so špičkovým kompletným vyšetrením/ čiže laserovou metódou/ a tú poisťovňa neprepláca. Pacient si ju hradí sám. A skutočne to stojí za to.Je to k nezaplateniu to krásne videnie.Držím palce a želám Vám všetko dobré.

Recenzie lekára

Celkové hodnotenie
Prístup lekára k pacientovi
Poskytnutie odpovedí na moje otázky
Čas, ktorý lekár so mnou strávil
Kontrola po zákroku
Rýchlosť reakcie pri telefonickej alebo e-mailovej komunikácii
Profesionalita a ochota personálu
Doba čakania
Odborníci vo vašom okolí