ozonoterapia

ozonoterapia

Helena  |  Visitor
  • 1 odpovedí
Dobry den
Mala by som k Vám otázku,no neviem ci pisem na dobré miesto.moj ote bol hospitalizovany v Novozámockej nemocnici k voli trpnutiu noh,diagnostizovali mu protruzia disku L2/3foraminálne v pravo s kontaktom az deformácio koren posvyL3 1.dxza pdstzpom.Siroká protruzia diskovL3-5s obrazom spinálnej aj formainálnej stenozy pri dominujucejvyraznej fazetovejartroze s deformacio odstupujucich korenov L4 a L5 bilat. s kontaktom na korene L3 a L4 foraminalne bez jednoznacnych kompres prejavov Centrálnaprotruzia disku L5/S1 s kontaktom na korene 1 V obl. odstupua L5 framinálne po fazetovej artroze.Poculi sme ze na onoterapie by ste mu asi vedeli pomoct vylepsit mu to trosku,velmi by som si cenila keby ste mi mohli odpisat aj nejaky kontakt na ozonoterapiu,aby sme mohli prist aj s prepustacou spravou.Velmi by ste nám pomohli.Za Vasu priazen a pomoc Vám vopred dakujem.S pozdravom Helena
Revmacentrum®  |  Basic member  |  Brno
  • 1230 odpovedí
  • 11 Páči sa mi to
Vážená paní Helenko,
s ozonoterapií v naší společnosti zkušenosti nemáme, ale soudím, že stav vašeho otce by bylo lépe zkonzultovat na některém fundovaném neurochirurgickém pracovišti. Mám zato, že ozonoterapie by zřejmě neuškodila, ale něměla by ani kýžený a už vůbec trvalý efekt.
www.revmacentrum.cz
www.razovavlna.eu
Helena  |  Visitor
  • 1 odpovedí
Dakujem za odpoved pan doktor,tak teda podla Vás by to mojmu otcovi nepomohlo,iba ooperacia zostava,lenze bohuzial ma svoje roky,totiz má 77-rokov a ta operacia je prilis rizikova,aj na jeho vek.Este raz Vám dakujem ze ste my napisal.S pozdravom Helena
majka  |  Visitor
  • 1 odpovedí
mám asi tretí rok problém s chrbticou vybrala som infuzie, minulý rok 3x do roka po desať, injekcie, lieky od bolesti, pri najmenšej záťaži sa to stále opakuje, bola som na rehabilitácii no nepomáha nič, mám robené CT aj MR 31.8.2011 popis... Výrazne prehĺbená lumbálna lordóza. Chondróza disku v úrovni L5-S1 so yníženým signálom v T2 a v T1 VO ako aj vo flair sekvencii. Zároveň v tejto lokalizácií prítomná subligamentózna paramediálna protrúzia, ktorá prominuje do spinálneho kanála a kontaktuje korene S1 obojstranne, zároveň užšie aj neuroforaminá s možným tlakom na korene L5 bilat. V úrovni L1 až po L5 bez lézie disku. Naznačené Schmorlovéuzly na priľahlých plôškach L2-L3 a L3-L4.Teraz sa to zhoršilo ani sedieť sa nedá len stáť bolesť vyžaruje do pravej nohy po celej zadnej strane. Bola som v Levočina konzultácie pichol mi primár obstrek no bolesť nepovolila 27.6. som objednaná na ozonoterapiu do Levoče pod CT. ako ta liečba prebieha a pomôže mi to alebo je nutná operácia? potrebovala by som vedieť, prosím o radu... súrne....
  • 1230 odpovedí
  • 11 Páči sa mi to
Zdravím,
jak uvádíte Vaše nálezy by byla vhodná léčba ozonoterapií v etáži L4/5 a L5/S1.
Léčba ozonoterapií stojí v SurGal Clinic v Brně 3000 Kč.
prim. Moster, Revmacentrum

Odpoveď na Revmacentrum®

majocka777  |  Visitor
  • 2 odpovedí
Ďakujem za radu a ako dlho sa ten ozon aplikuje do tela a je to bolestivé?

Odpoveď na majocka777

• 1230 odpovedí
  • 11 Páči sa mi to
Zdravím,
ozonoterapie je jednorázová injekční aplikace ozónu do tkání, v místním znecitnění. V případě poškození páteře pod kontrolou computerové terapie. Léčbu je možné opakovat.

Odpoveď na Revmacentrum®

majocka777  |  Visitor
  • 2 odpovedí
Pán doktor Ďakujem Vám veľmi pekne za odpoveď... Mne bolo povedané 1 injekcia pod CT a 2 ambulantne. Bude ambulantne také presne ako pod CT?. Verim, že to pomôže

Odpoveď na majocka777

• 1230 odpovedí
  • 11 Páči sa mi to
Zdravím,
dobrá otázka. Máte plně oprávněné pochybnosti.
puntik  |  Visitor
  • 2 odpovedí
Zdravím,mohol by mi niekdo odpovedat na otázku, moj manzel ma problemi s chrbticou sponylolisteza, ventrálny posun stavca L4 voči stavcu L5 o 6mm, zavažna kompresia korena L5 1 I.dx, L5/S1 osteochondrozy s nálezom bulgingu iv.disku . Maju ho operovat ,ale veľa známych nám radi ozonoterápiu. Nevieme ako dalej? Dakujem
  • 1230 odpovedí
  • 11 Páči sa mi to
Zdravím,
na dg. spondylolistéza je léčba ozonoterapií nevhodná. Ozonoterapie je léčba vhodná pro ploténkové syndromy, nikoli na skeletální příčiny potíží.

Odpoveď na Revmacentrum®

puntik  |  Visitor
  • 2 odpovedí
Zdravim, pán doktor chcem sa spýtať viem ,že by ho nevyliečilo ,ale operácia bude až o dva mesiace a bolesti má riadne veľké. Ani bolesti by mu to neodstranilo? Dakujem
  • 1230 odpovedí
  • 11 Páči sa mi to
Zdravím,
ozonoterapie má mj. protizánětlivý efekt. Její aplikací je možné zmírnění bolestí.

Súvisiace skúsenosti

Odborníci vo vašom okolí