zubný implantát

(Diskusia k téme Zubné implantáty)

zubný implantát

dobrý deň. Dá sa spraviť zubný implantát na jeden zub i v sume nižšej ako 750 e?

14.06.2010 12:35

Odosielanie

RE: zubný implantát

tiež by ma zaujímal cenník zubného implantátu - zub predný dvojka a zároveň zubná náhrada celokeramická ( zub by bol uchytený na šrobik do korena zuba). Prepláca niečo aj zdravotná poisťovna UNION? Ďakujem za skorú odpoved.

12.07.2010 14:10

Kvalitné  (9)    Nekvalitné  (1)

Dobrý deň, mňa by tiež zaujímala cena implantátu na jeden zub. Ja mám problémy so 6 zubmi hore vpredu, zaujíma ma, koľko by ma to stálo...ďakujem za odpoveď.

13.12.2010 13:53

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: RE: zubný implantát

Zistovala som cenu zubného implantátu asi po celom Slovensku. Vačšinou sa pohybuje suma okolo 1000 eur za jeden zub. V Martinskej vojenskej nemocnici a na Heydukovej v Ba sa však dá spraviť zub do 400 eur. V septembri mi dávali titánový implantát do čeluste (nemala som totiž uz ani koreň zuba). Za to som platila nejakých 270 eur a o štyri mesiace si prídem po korunku. Ta by mala výjst niečo okolo 110 eur.

13.12.2010 22:07

Kvalitné  (13)    Nekvalitné  (4)

Dobrý deň.Chcem sa opýtať ako najrýchlejšie sa dá urobiť zubný implantát po vytrhnutí zuba? Keď sa robí viac zubných implantátov 2-3 či je pacientovi poskytnutá nejaká zlava.Ako dlho sa môžu implantáty splácať.Ďakujem.

15.12.2010 09:10

Kvalitné  (6)    Nekvalitné  (0)
RE: RE: zubný implantát

neviem, či Vám na to odpovie i nejaký odborník, ale mne, keď vytrhli zub, tak o týžden som mala dohodnuté stretnutie s jednou zubárkou z Martinskej nemocnice.. vravela, ze musí vidieť môj stav a ze na základe toho sa rozhodne, či hned mi vloží implantát alebo počka, kým sa to zahojí.

15.12.2010 16:55

Kvalitné  (2)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Čaká vás stomatologický zákrok, prípadne zavedenie zubného implantátu? Chcete sa po výkone skoro zbaviť bolesti, nepríjemného opuchu a urýchliť hojenie?