Rozdiely medzi striebornym a celokeramickym inplantatom

(Diskusia k téme Zubné implantáty)

Rozdiely medzi striebornym a celokeramickym inplantatom

Dobry večer.
prosim o odpoved aky je rozdiel medzi striebornym a celokeramickym inplantatom,ligoce velmi stieborny? ,zbadat rozdiel na prvy pohlad?

01.07.2010 19:51

Odosielanie

RE: Rozdiely medzi striebornym a celokeramickym inplantatom

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz. 99 % zubních implantátů jsou z kovu - titanu, tato část není vidět, nachází se uvnitř kosti. Keramické implantáty jsou okrajovou záležitostí bez dostatečné délky prověření v praxi. Korunky na implantátech – viditelná část mohou být Celokovové - v barvě kovu, metalokeramické (kov uvnitř, ale viditelná část je v barvě zubu) a celokeramické – bez účasti kovu.

S pozdravem MUDr. Jana Ugrenovičová
Klinika GHC Praha

02.07.2010 14:12

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

mam hornu protezu celu snimatelnu a dolnu- mostik asnimatelnu protezu,hrozi mi cela dolna proteza snimatelna .mozem si dat 2 implantaty aby mi na niecom drzala proteza..a kolko stoji 1 implantat a aka je zivotnost alebo mi prosim poradte nejaku inu moznost dakujem maja

23.03.2011 22:15

Kvalitné  (7)    Nekvalitné  (0)

Ano tento problem je mozne riesit dvoma implantatmi, ktore budu spojene s protezou gulockovym spojenim (cca 1250 eur). Taktiez sa da uvazovat o fixnom mostiku kotvenom na styroch implantatoch.

S pozdravom,

MDDr. Martin Šrank
drsrank.sk

13.05.2011 12:33

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

Dobry den je mozne riesit touto cestou aj hronu celu protezu a bola by cena rovnaka Dakuje

13.05.2011 15:07

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: zubne implantaty

Dva implantaty na horne zuboradie, je velmi malo, kost je tu ovela redsia ako dolu. Urcite by som to riesil radsej mostikom kotvenom na 6 implantatoch. Je mozne zvolit aj lacnejsi implantologicky system.

13.05.2011 23:22

Kvalitné  (2)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Čaká vás stomatologický zákrok, prípadne zavedenie zubného implantátu? Chcete sa po výkone skoro zbaviť bolesti, nepríjemného opuchu a urýchliť hojenie?