dobry den, chcem si dat urobit zubnu nahradu som po uraze a mam vybite 2 predne zuby a pokazene zadne stolicky ktore treba odstranit a nahradit novymi kazdopadne vsetky ukony chcem v anestezi.nakolko mam paniku u stomatologa :-) co sa tyka pouziteho materialu keramika,porcelan resp nieco kvalitnejsie to si necham poradit od vas. ocakavam odpovede spojene aj s realizaciou po dohode. som s trencianskeho kraja ale pripadne pricestujem kamkolvek v ramci SR. Dakujem.
zubna nahrada
(Diskusia k téme Zubné implantáty)
vlado rider
Visitor
Príspevkov: 2 Visitor
22.05.2010 14:58
Odosielanie
MUDr. Michal Sabo
Bratislava
Príspevkov: 8
![]() | Basic member |
Príspevkov: 8
Bolo by dobre objednat sa na vstupne vysetrenie, kde by som si pozrel situaciu v ustach, RTG. Na zaklade toho by som vam navrhol mozne riesenia a dohodli by sme si dalsi postup.
24.05.2010 08:43
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
vlado rider
Visitor
Príspevkov: 2
Visitor
Príspevkov: 2
Som za, dajte mi vediet kedy mozem pricestovat,casovo sa uvolnim az od polovice Juna. potom kedykolvek. chcem sa este opytak aka je cenova relaci kvalitnejsej zubnej nahrady. myslim komplet cena za jeden zub. plus anestezia. cena podla vas cca orientacne. Dakujem za odpoved. prikladam moje tel.č. keby nahodou. 0908 198 707 .
24.05.2010 11:16
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Čaká vás stomatologický zákrok, prípadne zavedenie zubného implantátu? Chcete sa po výkone skoro zbaviť bolesti, nepríjemného opuchu a urýchliť hojenie?