Dobrý deň
chcela by som sa informovať ohľadne zubu múdrosti. S veľkými bolesťami som navštívila stomatochirurgiu po 3 dňoch, nevedela som už otvoriť ani ústa. Bol mi indikovaný akútny stav a zub bol vyčistený s betadine a dali mi do neho dreň. 4x som bola na vyčistenie a výmenu drene, s tým, že von mi ho môžu vybrať, až keď sa zub ukľudní. Na zákrok by som mala ísť až 21.3. a ja sa chcem opýtať, či som dovtedy nemala brať antibiotiká alebo nejaké lieky, aby zápal zmizol?
Zub múdrosti a zápal
(Diskusia k téme Stomatochirurgia)
Visitor
Odosielanie
Basic member
Stomatológia
Liberec
Príspevkov: 4
Dobrý den,
bohužel takto na dálku bez předchozího vyšetření nelze situaci posoudit.
Lékařská regionální s.r.o.
Visitor
Príspevkov: 1
Dobry den,
Dcere vyberali pod narkozou spodne zuby mudrosti...celkovy stav po operacii, bol v celku v pohode, kutikom pomohli ozonom...jedine co nas trapi po 9 dnoch od operacie, stale ma necitlivy jazyk a problem prehltat, stehy ma vybrate, zapal nebol ziaden, antibiotika sme brali.
Neviem ci s tym ist niekam alebo sa to casom upravi, ci je to nejaky sprievodny jav po narkoze.
Dcera ma pocit ako ked si popalite jazyk..hybat nim vie.
Operacia bola dost zlozita, nevedeli sa k zubom dostat, hrozilo ze ju narezu z vonka....ale p.doktor co ju operoval ma zlate ruky...vytrapil sa a zvladli to. Len jej museli dost roztahovat pusu...bolelo ju aj ucho...
Bolesti nema ziadne.
Dakujem za odpobed
Komerčná správa: Čaká vás stomatologický zákrok, prípadne zavedenie zubného implantátu? Chcete sa po výkone skoro zbaviť bolesti, nepríjemného opuchu a urýchliť hojenie?