Nemožnosť otvoriť ústa po extrakcii

Nemožnosť otvoriť ústa po extrakcii

ATIDE
ATIDE  |  Visitor  |  Trencin
Dobry den, asi pred 17 dnami mi vyberali dolnu lavu osmicku, bola cela v jasne, neprerezana, no a mam tkay problem, ze odvtedy nemozem riadne otvorit usta, tie svaly su akoby zhluknute, strpnute, neviem, sanka sa dobre nehybe, niekedy sa mi tazsie rozprava...Prejde to? citala som uz o kontrakture svalov po takomto zakroku, je to stav trvaly, alebo len prechodny? Velmi ma to trapi a obtazuje, plakavam kvoli tomu, prosim, pan doktor, poradte mi nejako, ci to znova prejde a ja budem ako predtym, ci to chce len cas? alebo aj niekto, komu to uz robili, poradte a napiste svoje skusenosti, moj mail je: esmeraesmera@gmail.com
kuk  |  Visitor  |  Kosice
  • 1 odpovedí
Ahoj, mne sa to stalo tiež po vytrhnutí osmičky, ani malú lyžičku som nevedela dostať do pusy. Dobrá správa je, že sa to zo dňa na deň zlepšovalo a tak do troch týždňov som už bola takmer úplne v poriadku. Treba každý deň cvičiť, otvárať ústa, aby sa svaly uvoľnili.

Súvisiace skúsenosti

Stojí to za to

Môj problém bol v zanedbanej 6 zube , Ktorý mi pani doktorka Budzínakova dala do pôvodného stavu to znamená 😉celý zub nanovo vyformovala ,vyčistila zubné kanáliky urobila novú vyplň ,vybrala nervy a zub namodelovala nano... Viac 

Odborníci vo vašom okolí