Prosim poradte mi dobreho aj lacneho zubara v BA, chcem si dat fixny strojcek a u jednej zubarky by to vyslo cez 2000 eur, to je vela. Mam po 18r, takze si to cele platim ja. Dakujem za kazdu radu
fixny strojcek
(Diskusia k téme Ortodoncia)
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 2
ahoj ja som teraz bola u dr. Švaralovej v Petržalke na Pečnianskej 9 a predbežná kalkulácia na samotný aparát je 800€ a cena celkovej liečby, kontroly, otlacok, rtg, a starostlivost po (zloženie strojceka, podlepenie zubov,nocny strojcek) vychadza na cca 1200€ celkovo za všetko za celu liečbu. neviem ti dat referencie lebo este mi len ide za tyzden strojcek nasadit, ale ja som tam isla na odporucanie mojej zubarky ktora je super a vraj videla jej robotu. Tak ked chces skus, snad som pomohla.
Visitor
Príspevkov: 2
zabudla som ešte povedať že samozrejme v cene tej kalkulacie su obe sanky s tym že hore budem mať priesvitný a dole klasicky strojček.
Visitor
Príspevkov: 1
smiem sa spytat ako dlho sa caka na nasadenie strojceka? je mozne sumu zaplatit aj v splatkach? Dakujem ;)
Visitor
Príspevkov: 1
Dobry den ja sa chcem spytat chcela by som fixny strojcek na zuby aj som sa bola pytat uz len robim v zahranici na sezony a neviem ci sa da chodit na kontroly na to utahovanie aj po troch mesiacoch alebo len kazde styri tyzdne dakujem
Komerčná správa: Čaká vás stomatologický zákrok, prípadne zavedenie zubného implantátu? Chcete sa po výkone skoro zbaviť bolesti, nepríjemného opuchu a urýchliť hojenie?