neviem si rady

(Diskusia k téme Keramické fazety)

neviem si rady

dobrý den prajem.Mam uz dlhsi cas problem s prednymi zubami...mala som nehodu pred 8rokmi...zuby sa mi odlomili...po rokoch mi zacali ako keby hnit...bola som u zubara ale kedze zijem v zahranici tie ceny si neviete ani predstavit.Urobili mi len bielu plombu,ktora co chvila uz vypadne...potom sa nechcem radsej ani vidiet..tento september sa vraciam na slovensko a chcela by som to dat uz dokopy...kedze mam len 22 rokov,potrebujem zuby mat aspon v dobrom stave...takze sa chcem opytat je mozne urobit zakrok do dvoch tyzdnov?viac casu nebudem mat...potrebujem vymenit alebo nasadit fazety na 4 predne zuby...a kolko by to asi stalo...prosim poradte mi ..dakujem vopred

03.06.2010 09:45

Odosielanie

Odpoveď naneviem si rady / 3.6.2010 9:45

Dobrý deň,
Vo Vašom prípade by bolo najvhodnejšie, ak by ste mali možnosť zaslať mi e-mailom panoramatickú rontgenovú snímku Vašich zubovaby . Poprípade nejaké fotografie Vašich zubov. Dohodli by sme sa na Vašej návšteve v ambulancii, kde Vám podrobne vysvetlím Vás stav, najvhodnejší postup liečenia a cenu výkonov. Prosím predom kontaktovať sestričku na 02/52927729 , aby Vám vedela dať najvhodnejší termín. Nemozem vam povedat cenu pokial neviem co budeme 10 dni staci na zakrok.
S pozdravom
MUDr. Mamoun Al-Zafari 00421 903 353 045 mob.

03.06.2010 09:56

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Zdravím...rontgenovy snimok nemam...zial nemam odkial...nic moc...a kde presne sa vy nachadzate v akom meste?

03.06.2010 22:02

som v bratislave,mozete pozerat web a mate prehlad
www.zafari.sk

03.06.2010 23:02

Som v Košiciach,pokiaľ by ste mali záujem o ošetrenie.Po rtg by som vedela lepšie zhodnotiť Vaše zuby,či ich je treba fazetovať,alebo zhotoviť porcelánové korunky.Čo sa týka faziet,môžu byť zhotovené v laboratóriu cena 250 Eur,alebo priamo v ambulancii fotokompozitom,cena 83 Eur.Kontakt 055/ 6439132,alebo skremenova@gmail.com.S pozdravom MUDr.Křemenová Silvia

14.06.2010 19:31

Komerčná správa: Čaká vás stomatologický zákrok, prípadne zavedenie zubného implantátu? Chcete sa po výkone skoro zbaviť bolesti, nepríjemného opuchu a urýchliť hojenie?