Dcéra mala transplatáciu očných šošoviek

homonika

V lete sme s dcérou absolvovali operáciu obidvoch očí. Dcéra nebola vhodný kandidát na laserovú operáciu, lebo mal veľmi vysoké dioptrie. Pani doktorka nám odporučila transplatáciu očných šošoviek, ktorú dcéra podstúpila v auguste 2017. Nie je to ešte tak dávno, aby sme vedeli zhodnotiť výsledok operácie z dlhodobého hľadiska, ale po mesačnej kontrole mala dcéra z medicínskeho hľadiska nulové dioptrie. Teraz vôbec nenosí okuliare, vidí dobre len sem tam má zablesky pri pozeraní do svetla, čo by však malo časom úplne ustúpiť, je spokojná a nesťažuje sa ani na bolesti. V septembri nastúpila na štúdium architektúry, čo je dosť náročné aj pre jej zrak, tak dúfame, že to lepšie zvládne aj za pomoci tejto operácie.
Personál kliniky bol veľmi príjemný, ústretový a aj vyšetrenia prebiehali rýchlo a odborne. Naša pani doktorka MUDr. Zahorcová bola veľmi milá a ústretová. Trpezlivo nám odpovedala na všetky naše otázky a mala profesionálny prístup. Toto sa v súčasnom zdravotníctve už často nevidí. Prajeme pani doktorke aj celej klinike veľa pracovných a súkromných úspechov, nech naďalej tak profesionálne pomáhajú svojim pacientom.

Zobraziť príspevky4 Skryť príspevky4
Jana

Dobrý deň, homonika, gratulujem, že dcéra už dobre vidí. Píšete, že se dcéra nesťažuje na bolesti očí, pred operáciu nejaké bolesti mala? Ako prebiehalo hojenie hneď po zákroku? Čo je potrebné mať po operácii pripravené?

Zobraziť odpoveď
homonika

Dobrý večer.
Dcéru oči pred operáciou nebolievali, len pri extrémnej námahe ich mala unavené, ale to aký iný človek. My sme mali obavy z bolestí, ale tie nakoniec nemal ani po operácií. Operácie prebiehali počas štyroch dní. Operácia bola vykonaná ambulantne, dcéra nebola na klinike hospitalizovaná, takže ak nie ste z BA odporúčame si zabezpečiť ubytovanie, lebo po operácií si dcéra potrebovali pospať.

ppetinka

Dobrý deň, p. homonika, síce je to staršia konverzácia, ale snáď sa nejako skontaktujeme...mala by som viac otázok....ak budete čítať túto diskusiu, prosím napíšte mi na xxxx

Zobraziť odpoveď
Lucie

Email smazán z důvodu ochrany soukromí. Můžete si napsat soukromou zprávu, která půjde v kopii na email. Ale ochrání Vaše soukromá data.
Lucie

Recenzie lekára

Celkové hodnotenie
Prístup lekára k pacientovi
Poskytnutie odpovedí na moje otázky
Čas, ktorý lekár so mnou strávil
Kontrola po zákroku
Rýchlosť reakcie pri telefonickej alebo e-mailovej komunikácii
Profesionalita a ochota personálu
Doba čakania
Odborníci vo vašom okolí