nekorektny pristup, zly aj nervozny doktor.

dnikol

Extrakcia viackoreňového zuba  
Zly pristup, toto neni doktor! Takúto "mäsiarinu" určite ja nepotrebujem, vďaka Bohu sú aj lekári, ktorí berú Hippokratovu prísahu vážne a stavajú sa k pacientom ako profesionáli. Mrzí ma, že to musím napísať, ale s horším lekárom som sa v živote nestretla !!!!

Zobraziť príspevky1 Skryť príspevky1
Jana

Dobrý deň, chodíte k tomuto doktorovi už dlhšie, alebo to bola Vaša prvá návšteva? Bol Vám doktor odporučený, alebo podľa čoho ste si ho vybrala?

Bohužiaľ z legislatívnych dôvodov nemôžeme uverejňovať meno kliniky v negatívnom hodnotení, ak by klinika alebo lekár vzniesli obvinenie, že ide o krivú výpoveď alebo akokoľvek zkreslenú informáciu, zodpovednosť by sme niesli my - portál. Na druhej strane chápeme, že je potreba informovať aj o takýchto veciach, aby sa lekári zlepšovali. Všetky informácie zobrazujeme u Transparentných lekárov, to sú takí, ktorí súhlasili aj so zverejňovaním negatívnych hodnotení a ktorí problémy chcú riešiť a chcú, aby boli pacienti spokojní. Tých u nás aj doporučujeme prostredníctvom zelenej fajky pri ich profilovej fotke. U všetkých ostatných si v prípade potreby môžete napísať meno doktora či kliniky v SÚKROMNEJ SPRÁVE, keď by ho chcel niekto od Vás vedieť. Súkromnú správu napíšete, keď si kliknete na meno diskutujúceho. Prajem, aby ste sa stretla iba s profesionálnym prístupom.

Recenzie lekára

Celkové hodnotenie
Prístup lekára k pacientovi
Poskytnutie odpovedí na moje otázky
Čas, ktorý lekár so mnou strávil
Kontrola po zákroku
Rýchlosť reakcie pri telefonickej alebo e-mailovej komunikácii
Profesionalita a ochota personálu
Doba čakania
Odborníci vo vašom okolí