operácia oboch očí

Tonino

jedno oko skoro slepé a tak som podstúpil aj operáciu na druhé a zatiaľ som spokojný, aj keď po necelých troch rokoch od prvej operácie, začínam mať dojem, že vidím slabšie, najmä pri zlej svetelnosti (šero a pod.)
dole hodnotenie spomína doktora, ale ja neviem, ktorého tým máte na mysli (ja hodnotím dr. Smorádkovú)

Zobraziť príspevky4 Skryť príspevky4
Jana

Díky Tonino za hodnotenie. V šere aj ja vidím tochu horšie a to som zatiaľ žiadnu operáciu nepotrebovala (ani okuliare) :) Ako si sa cítil bezprospredne po operácii? Bolelo alebo štípalo to, alebo to bolo bezbolestné?

Zobraziť odpoveď 3
Tonino

Bolo to absolútne v pohode, možno aj preto, že pri prvom (skoro slepom) oku som nemal vôbec strach ani žiadne obavy. No a nakoľko to prebehlo v absolútnej pohode, tak druhé oko bola brnkačka. Odvtedy hovorím, že radšej operácia katarakty, než vŕtanie zubov (mám panický strach zo zubárov).

Odpoveď na Tonino
neznama

dobry den, chcem sa spytat, ako dlho ste to oko mali zalepene? mojho ocka tiez caka tato operacia a vidi len na jedno oko, aby sme sa vedeli zariadit, ako mu pomoct, povodit ho a pod....

Odpoveď na neznama
Tonino

Pred obedom som sa podrobil operácii a na druhý deň ráno som si dal, podlľa pokynov lekára, náplasť dole a išiel som na prvú kontrolu.

Recenzie lekára

Celkové hodnotenie
Prístup lekára k pacientovi
Poskytnutie odpovedí na moje otázky
Čas, ktorý lekár so mnou strávil
Kontrola po zákroku
Profesionalita a ochota personálu
Doba čakania
Odborníci vo vašom okolí