dobri den mam 37 rokov asi pred 8 rokmi som spadol pri futbale udrel som si koleno bolsom u lekara ten mi povedal ze mam natrhnuti predni vez stale som mal opuchnute koleno .s kolena mi tahali nie vodu ale zkazdim som mal kolene spinavu krv malsom ist na operaciu ja som ju vsak odmietol po 8rokoch som nastivil ortopeda ten mi robil ultrazvuk a zistil ze potrebujem nie jednu operaciu ale as 3 operaciu predneho vezu.meniskus. a spomenul nieaku zasuvku v kolene .zakazdim ked chodim mi vyskoci koleno a potom ho mam problem vratit naspet jeto strasne bolestive .takties doktor mipovedal
ze ked nepojdem na operaciu davami este5 rokov a nebudem vobec chodim ze tu nohu mam strasne znicenu prosim poredte mi s pozdravom roman
Revmacentrum® | Basic member | Brno
1230 odpovedí
12 Páči sa mi to
Zdravím,
zřejmě máte nestabilní viklavý kolenní kloub v důsledku přetržení předního zkříženého vazu. Následkem tohoto poranění je kloubní viklavost zapříčiňující chronický otok s pozdním následkem opotřebení kloubní chrupavky - vznik osteoartrózy. Stabilizace kloubu plastikou vazu se dá udělat do doby než kloubní artróza vznikne. Po té již nikoli.
prim. Moster, Revmacentrum
Prosím vás, či je nutná operácia a kolko by trvala rekonvalescencia po operácii s totu diagnózou: Šikmá jemná lézia MM-ZR gr.III.
FT chondropatia na MKF gr.IV., na MKT a vlat.komp.gr.II.
Diskrétne incip. artrotické zmeny na FT v med. komp.
lahká reaktívna synovitída
Z kolena mi 2x za 14 dní vytiahli menšie množstvo tekutiny a koleno obstriekli,ale bolesť pretrváva.
Ďakujem.
Od malicka mam problemi s klbami... navstivila som xy lekarov no ani jeden nevedel co mi je. Po odporucani som sa rozhodla navstivit Avelane clinic a pana doktora Galbaveho a nelutujem! Najlepsia klinika! Maximalna spoko...Viac
Pan doktor operovali ste mi koleno 5.4.2013, nevedela som kto ste. Dnes som bola na kontrolu, okrem ineho, ze ste fesak, ale vas pristup klobuk dole. Zelam vam vela, vela uspechov.Aj sestricka zlata. U nas v regione nebu...Viac
Prihláste sa k odberu noviniek k zákroku Koleno - operácia menisku. Odoberajte najnovšie diskusie, skúsenosti pacientov a fotky pred-po. Odber môžete kedykoľvek zrušiť.