ĎAKUJEM

koleno

miro  |  Visitor
Zdravim.Hrajem aktivne fotbal a za posledne 4 mesiace stale po zapase 3 dni ma boli koleno, nemozem ho na doraz zohnut,ani narovnat a uz zacina aj mierny opuch. A po takom 3 - 4 dnovom oddychy uz je to fajn.A po zapase to iste.Neviete mi poradit ze co s tym? dakujem
kvasnicova  |  Visitor
  • 2 odpovedí
ďakujem za odpoveď...a neviete ako najlepšie by sa dala ta chrupavka zlepšiť?injekcie mi uz nepomahaju a lieky mi škodia na žaludok. ten text maťka69 to som ja ta ista osoba.a teraz by som laa ist na RHB no uvidim ale bolseti mam teda neskutoočne stale.dakujem
Revmacentrum®  |  Basic member  |  Brno
  • 1230 odpovedí
  • 12 Páči sa mi to
Zdravím, Miro,
ponámahové bolestia otoky svědčí pro poškození některé z vnitřních struktur tzv. měkkého kolena - chrupavky, menisky aj. Je toho trochu více. Doporučuji brzké kvalitní ortopedické vyšetření, aby se stav nezhoršoval a nedošlo k trvalému poškození kolenního kloubu.
www.revmacentrum.cz
Kyra6  |  Visitor
  • 1 odpovedí
dobrý deň!
mám už vyše roka problémy s kolenom... stačí len rýchlo zmeniť smer nohy resp. v kolene a rupne mi v nom... potom týždeň to nemôžem narovnat.. práve ho mam namastené dolgitom a chcela som sa spytat ci mam ist k lekarovi.. stava sa mi to potom to nejako rozchodim ..bola som u lekara naposledy ked sa mi to stalo asi cca pol roka spať...a dal mi iba mast a bolo... ale ono sa to stále vracia...
raulito  |  Visitor
  • 1 odpovedí
dobrý deň
Mám 22 rokov a hrávam aktívne už 12 rokov futbal.
V 17tich som absolvoval plastiku krížneho väzu a pred 2 týždňami som bol na artroskopii menisku.
Doktor mi povedal že mi neodporúča hrať futbal, je to pravda? už to nebude možné? a ake by boli následky keby som ďalej pokračoval?
adka  |  Visitor
  • 1 odpovedí
Dobry vecer...mala by som na Vas jednu otazku ohladom kolena..pred dvoma mesiacmi manzel spadol a vyskocilo mu jablcko z kolena..lekar mu ho napravil..spravil rtg a nasledne mu dali celu nohu do sadry..na 6 tyzdnov..po siestich tyzdnoch prisiel na kontrolu..sadru mu dali dole,ale cele koleno ma opuchnute a tvrde...,obraciam sa k Vam s prozbou o radu,pretoze zijeme v Anglicku a postup lekarov sa mi nejako nepozdava.. manzela pustili domov, ukazali mu nejake cviky tipu vystriet nohu a pokrcit a cviky opakovat desat krat denne.....nedostal nic na odbuch a bolest,nebol rehabilitovany a nespravili mu ani kontrolne rtg,ci je vsetko v poriadku a ci nema nieco s vazivom,pretoze v minulosti mal uz s tymto kolenom problemi,mal operativny zakrok ,pretoze mal potrhane vazivo a potOm mu este po case vyskocilo jabLcko tri krat... O dva tyzdne uz ma nastupit do prace,ale s nohou,ledva hybe...a ma bolesti dakujem Vam za odpoved. Andrea

Súvisiace skúsenosti

saska_94 21.01.2017
Stojí to za to

Od malicka mam problemi s klbami... navstivila som xy lekarov no ani jeden nevedel co mi je. Po odporucani som sa rozhodla navstivit Avelane clinic a pana doktora Galbaveho a nelutujem! Najlepsia klinika! Maximalna spoko... Viac 

Stojí to za to

Pan doktor operovali ste mi koleno 5.4.2013, nevedela som kto ste. Dnes som bola na kontrolu, okrem ineho, ze ste fesak, ale vas pristup klobuk dole. Zelam vam vela, vela uspechov.Aj sestricka zlata. U nas v regione nebu... Viac 

Odborníci vo vašom okolí