ĎAKUJEM
Zdravim.Hrajem aktivne fotbal a za posledne 4 mesiace stale po zapase 3 dni ma boli koleno, nemozem ho na doraz zohnut,ani narovnat a uz zacina aj mierny opuch. A po takom 3 - 4 dnovom oddychy uz je to fajn.A po zapase to iste.Neviete mi poradit ze co s tym? dakujem
- 2 odpovedí
ďakujem za odpoveď...a neviete ako najlepšie by sa dala ta chrupavka zlepšiť?injekcie mi uz nepomahaju a lieky mi škodia na žaludok. ten text maťka69 to som ja ta ista osoba.a teraz by som laa ist na RHB no uvidim ale bolseti mam teda neskutoočne stale.dakujem
- 1230 odpovedí
- 12 Páči sa mi to
Zdravím, Miro,
ponámahové bolestia otoky svědčí pro poškození některé z vnitřních struktur tzv. měkkého kolena - chrupavky, menisky aj. Je toho trochu více. Doporučuji brzké kvalitní ortopedické vyšetření, aby se stav nezhoršoval a nedošlo k trvalému poškození kolenního kloubu.
www.revmacentrum.cz
ponámahové bolestia otoky svědčí pro poškození některé z vnitřních struktur tzv. měkkého kolena - chrupavky, menisky aj. Je toho trochu více. Doporučuji brzké kvalitní ortopedické vyšetření, aby se stav nezhoršoval a nedošlo k trvalému poškození kolenního kloubu.
www.revmacentrum.cz
- 1 odpovedí
dobrý deň!
mám už vyše roka problémy s kolenom... stačí len rýchlo zmeniť smer nohy resp. v kolene a rupne mi v nom... potom týždeň to nemôžem narovnat.. práve ho mam namastené dolgitom a chcela som sa spytat ci mam ist k lekarovi.. stava sa mi to potom to nejako rozchodim ..bola som u lekara naposledy ked sa mi to stalo asi cca pol roka spať...a dal mi iba mast a bolo... ale ono sa to stále vracia...
mám už vyše roka problémy s kolenom... stačí len rýchlo zmeniť smer nohy resp. v kolene a rupne mi v nom... potom týždeň to nemôžem narovnat.. práve ho mam namastené dolgitom a chcela som sa spytat ci mam ist k lekarovi.. stava sa mi to potom to nejako rozchodim ..bola som u lekara naposledy ked sa mi to stalo asi cca pol roka spať...a dal mi iba mast a bolo... ale ono sa to stále vracia...
- 1 odpovedí
dobrý deň
Mám 22 rokov a hrávam aktívne už 12 rokov futbal.
V 17tich som absolvoval plastiku krížneho väzu a pred 2 týždňami som bol na artroskopii menisku.
Doktor mi povedal že mi neodporúča hrať futbal, je to pravda? už to nebude možné? a ake by boli následky keby som ďalej pokračoval?
Mám 22 rokov a hrávam aktívne už 12 rokov futbal.
V 17tich som absolvoval plastiku krížneho väzu a pred 2 týždňami som bol na artroskopii menisku.
Doktor mi povedal že mi neodporúča hrať futbal, je to pravda? už to nebude možné? a ake by boli následky keby som ďalej pokračoval?
- 1 odpovedí
Dobry vecer...mala by som na Vas jednu otazku ohladom kolena..pred dvoma mesiacmi manzel spadol a vyskocilo mu jablcko z kolena..lekar mu ho napravil..spravil rtg a nasledne mu dali celu nohu do sadry..na 6 tyzdnov..po siestich tyzdnoch prisiel na kontrolu..sadru mu dali dole,ale cele koleno ma opuchnute a tvrde...,obraciam sa k Vam s prozbou o radu,pretoze zijeme v Anglicku a postup lekarov sa mi nejako nepozdava.. manzela pustili domov, ukazali mu nejake cviky tipu vystriet nohu a pokrcit a cviky opakovat desat krat denne.....nedostal nic na odbuch a bolest,nebol rehabilitovany a nespravili mu ani kontrolne rtg,ci je vsetko v poriadku a ci nema nieco s vazivom,pretoze v minulosti mal uz s tymto kolenom problemi,mal operativny zakrok ,pretoze mal potrhane vazivo a potOm mu este po case vyskocilo jabLcko tri krat... O dva tyzdne uz ma nastupit do prace,ale s nohou,ledva hybe...a ma bolesti dakujem Vam za odpoved. Andrea