Bolesť v kolene pol roka

Bolesť v kolene pol roka

jana  |  Visitor
Dobrý deň, mám 46 r. a už pol roka ma bolí v ľavom kolene, hlavne keď ho zaťažím alebo keď si kvoknem. Neprikladám tomu veľkú pozornosť, ale pretože to trvá už pridlho, tak sa radšej chcem poradiť. Opuchy ani nič iné nemám. Mala by som navštíviť ortopéda? Od detstva mi "puká v kolenách" pri ohnutí.
marta  |  Visitor  |  Banska Bystrica
  • 1 odpovedí
Mala som aj ,, doteraz mám´´ problém vstať zo stoličky a nie som schopná si čupnúť. Tak isto už neviem ako mám sedieť či s vystretými nohami alebo s pokrčenými. Nevydržím ani v jednej polohe dlho sedieť. Pred rokom mi bola diagnostikovaná cista nad predným zubom s chronickým zápalom.Môj zubár mi postupne vysvetlil kam môže takýto neošetrený zubný kaz viesť a čo môže spôsobovať. Hneď ako sa začal liečiť zub mierne ustúpili aj bolesti kolien. Po čase som začala navštevovať aj soľnú jaskyňu na Sliači, po tretej návšteve som už vôbec nedokázala vstať mala som ako keby paralizované kolená ani stáť na nohách nebolo možné. Vyhľadala som pomoc ortopéda. Lekársky nález: Klin. ide o výrazn. chondr. až osteoart. nález! Výrazn. krepit.! Až drasost.!! prosím veľmi pekne prosím čo mi je, pretože tento pán lekár mi na konci povedal, že ak budem chcieť mám prísť na kontrolu, lenže na jar chcem znovu začať behať. Je mi už do plaču neviem ako ďalej prosim pomôžte mi a poradte čo mám robiť. Ja som ochotná sa liečiť ak sa to dá toho športu sa nechcem vzdať prosim kontaktujte ma na moju emailovu adresu martajerg@gmail.com

Vopred veľmi pekne ďakujem

Ak sa nájde nejaký lekár - ortopéd, ktorý BUDE OCHOTNÝ somňou o tomto hovoriť, tak budem veľmi vďačná. Ja už naozaj nevládzem ako ďalej, PROSIM pomôžte

Súvisiace skúsenosti

saska_94 21.01.2017
Stojí to za to

Od malicka mam problemi s klbami... navstivila som xy lekarov no ani jeden nevedel co mi je. Po odporucani som sa rozhodla navstivit Avelane clinic a pana doktora Galbaveho a nelutujem! Najlepsia klinika! Maximalna spoko... Viac 

Stojí to za to

Pan doktor operovali ste mi koleno 5.4.2013, nevedela som kto ste. Dnes som bola na kontrolu, okrem ineho, ze ste fesak, ale vas pristup klobuk dole. Zelam vam vela, vela uspechov.Aj sestricka zlata. U nas v regione nebu... Viac 

Odborníci vo vašom okolí