bolest kolena

(Diskusia k téme Koleno - operácia menisku)

bolest kolena

Prepacte asi sa to tu sem nehodi ale potrebujem poradit mam 13 rokov a neustale ked sa udriem slabsie alebo tak tak ma nesmierne zaboli pod jablckom idem od bolesti vyskocit.. ked sa postavim tak mam pod jablckom mensi kopcek a ked si ho pritlacim tak ma zaboli.. minule som hral futbal a jeden mi nechtiec ale nie silno udrel na to miesto a som dostal bolesti aj krc dohromady.... prosim ked budete vediet z coho to moze byt poradte :(

27.03.2010 21:09

Odosielanie

Odpoveď nabolest kolena / 27.3.2010 21:09

Zdravím,
otázka je na místě, není třeba se omlouvat. Tvůj problém je zánět tíhového váčku v oblasti úponi šlachy pod čéškou. Může jít ale i dočasné odumírání kosti bércové - tzv. Osgood Schlatterova choroba, která se u sportovců ve tvém věku objevuje. Svěř se bez obav rodičům a běžte se nechat vyšetřit na ortopedii. Neléčená choroba může mít trvalé následky.
www.revmacentrum.cz

28.03.2010 14:42

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
Bolest kolena futbalisty

mam taky prbolem s kolenom a potrebujem poradit: Mam 15 rokov a uz asi 8 rokov hrajem futbal. A teraz mam problem s kolenom. Ked ho viacej namaham tak ma zacne boliet a neskor ked si odpociniem tak zasa ma boli slacha od kolena az po chodidlo ? ... Nevedeli by ste mi poradit co s tym ? ... dakujem za radu

06.01.2011 22:37

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Čaká vás operácia? Potrebujete byť čo najskôr zase fit? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?