opuch clenku a bolest achilovky

(Diskusia k téme Artroskópia Achilovej šľachy)

opuch clenku a bolest achilovky

dobrý deň, prosím o radu. Od 09/2009 mám opuchnutý a bolestivy členok a bolestivú ach. šlachu pri päte. nemôžem poriadne chodiť. Vybral som lieky, dlahu, RAT ožiare, rehabilitacie, na MRI zistena tekutina v slachovych posvach, obraz akutnej vaginitidy, nič nezaberá, takže sa trapim doteraz 03/2010, krivam a som PN /dva mesiace/, čo môže pomôcť?

09.03.2010 10:22

Odosielanie

RE: opuch clenku a bolest achilovky

zdravím vás,čítam váš príspevok a chcem sa spýtať či ten členok je už v poriadku,totiž mám asi ten istý problém 9 týždnov aj ja."Zničoho nič" bez úrazu ma začal bolieť členok,zapálila sa achilovka,všetko okolo opuchlo a je to veľmi bolestivé.Vzhladom na to,že som po op.žlčníka a mám problém z pečeňou,nemôžem brať žiadne protizápalové lieky,vybrala som len nejaké elektroliečby a rehabilitácie,1x obstrek bez výsledku,a všelijaké v lekárni dostupné gely na opuch a bolesť,nič mi doteraz nezabralo a myslím že to je zo dňa na deň horšie,prosím ak sa vám dá podeliť sa o skúsenosťi v liečbe.Chystám sa na ortopédiu asi ma tiež pošle na CT a MRI,ale mám z toho strach,lebo v našom kraji sa na takéto vyšetrenia čaká 2 - 3 mesiace.dakujem za odpoved olga.

31.10.2010 22:07

Kvalitné  (39)    Nekvalitné  (0)
RE: opuch clenku a bolest achilovky

Važená pani Olga,
zhodné problémy s opuchom šliach ľaveho členky a ich úponov do päty mám i ja.Bolestivé,ostre pichnutie v mieste úponov šliach mám pri dostupení na pätu.Chodím na špici lavej nohy s palicou.Podarilo sa Vam sa s Vašim problémom vysporiadať?Ak by ste zaregistrovala môj dotaz,bol by so rád,
ak by ste mi poradila.Môj mail:universal@netax.sk,033-5350071.Dakujem vopred, Ivan Trnava.

27.06.2011 15:17

Kvalitné  (25)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Čaká vás operácia? Potrebujete byť čo najskôr zase fit? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?