Syndrom testikulárnej feminizácie

Syndrom testikulárnej feminizácie

den
den  |  Visitor  |  Kosice
  • 5 odpovedí
Dobry den!Mam 22 rokov a pred piatimi rokmi mi diagnostikovali tento syndrom, no informacii o tomto syndrome som na nete aj u lekarov nasla len malo.Vraj je to velmi zriedkave.Minuly rok som obsolvovala laparoskopicku extirpaciu gonad, no odvtedy mam na miestach, kde normalne zeny maju vajecniky bloesti, hlavne pri nejakej cinnosti.Neviete mi povedat o tom viac info?Velmi by mi to pomohlo.Dakujem
Kati  |  Visitor
  • 5 odpovedí
Ahoj Deniska ja mam tú istú diagnozu.Bolesti mavam aj ja aj ked už menej.rok dva po operaci boli najhoršie nevedela som ani plyny uvolniť:)Len mne to zistili až ked som tam už mala nádory zzhubné takže som mala dve operacie behom masiaca.tak to bolo naročnejšie.myslím že zbytočne čakáš na odpovede lebo stýmto majú problém aj tunajší lekári nie to ešte bežny ľudia.všetci ti povedia že niesú genetici:) ak si na modrom koníkovi tak som ti už napísala aj tam.ozvi sa a napíseme si.pa
den
  • 5 odpovedí
Kedy ti zistili tuto diagnozu?Mne to oznamili uz v 15-tke a niesla som to velmi tazko.zrutil sa mi svet, ked mi oznamili , ze nikdy nebudem mat vlastne deti.ja som uz rok a pol od operacie a najma po nejakej praci mam velke bolesti v oblasti, kde normalne zeny maku vajecniky.po operacii je to horsie ako pred nou, no podla lekarov je vsetko ok.neviem, kde mam ist, aby mi pomohli.takmer nik s touto diagnozou s nou nema skusenosti.som rada, ze si sa mi aspon ty ozvala, lebo nikto sa k tomu nechce priznat, ze ma taku diagnozu, co aj chapem, lebo je to velmi intimne, ale ja som chcela vymenit si nazory s nikeym mne podobnym.beries nejake lieky?lebo mne nikto nic nenasadil, co sa mi zda podozrive a cudne.kedze neni som normalna zena, tak by som mala nejake lieky uzivat, no nie?vyoperovali ti tie gonady?budem cakat na tvoju odpoved

Odpoveď na den

Kati  |  Visitor
  • 5 odpovedí
nenapíšeme si na modrom koníkovi?ako si písala je to intímne:)

Odpoveď na Kati

den
  • 5 odpovedí
mozes mi dat mail na seba?

Odpoveď na den

den
  • 5 odpovedí
pisala som ti na konik.tam mi mozes odpisat

Odpoveď na den

ro  |  Visitor  |  Bratislava
  • 1 odpovedí
Ahojte zienky ja mam rovnyku diagnozu a tiez by som sa chcela s vami podelit o skusenosti a aj o pociti ako to prezivate....je to tazke. date mi na seba mail lebo ja by som tiez velmi nerada o tom rozpravala takto verejne

Odpoveď na ro

den
  • 5 odpovedí
moj mail je deniska0704@centrum.sk

Mozes mi kedykolvek napisat, rada sa s niekym podelim o pocity a skusenostu suvisiace s touto diagnozou.

Odpoveď na ro

den
  • 5 odpovedí
napis mi do mailu co najviac info, kolko mas rokov, kedy ti to zistli, ako ti to zistili, ako to prezivas, ci si podetupila nejaky zakrok, ci beries nejake lieky, skratk avsetko co ti napadne.ja to nesiem velmi velmi tazko.som z toho na nervy.som rada, ze som tu nasla niekoho s podobnym problemom, uz som si myslela, ze som snad sama.a tu na SK ani lekari vela o tom nevedia, co je smutne.odpis mi cim skor a ak mozes, tak mi napis meno, aby som vedela, s kym mam tu cest.prajem ti krasny vecer a verim, ze vzajomna komunikacia nas trosku spoji.

Odpoveď na den

Kati  |  Visitor
  • 5 odpovedí
Dievčatá na fb som vytvorila stránku Žienky so syndromom testikularnej feminizacie.ak chcete byť anonimné vytvorte si novy účet na fb a pridajte sa.Deniska tebe som už poslala link.dúfam že to funguje:DDD
https://www.facebook.com/ZienkySoSyndromomTestikularnejFeminizacie?ref=tn_tnmn

Odpoveď na Kati

Kati  |  Visitor
  • 5 odpovedí
tak ten odkaz nefunguje :dddd ale ked si na fb vyhladate nazov tak tam je ta stranka:d
Odborníci vo vašom okolí