Silná menštruácia a progesterón

Silná menštruácia a progesterón

mima222  |  Visitor  |  Banska Bystrica
Dobrý deň. Mám takýto problém. Som matka dvoch detí 9 a 12r splodili sme ich tak povediac na prvý šup. (ja mám 31) Pred 5 rokmi sa mi zmenil menštruačný ciklus a to v tom zmysle, že po dobu cca 2 - 3dni mám tak silnú menštruáciu, že miniem za toto obdobie 4 - 6 balíkov najkvalitnejších vložiek. Keď to trvalo cca 1 rok, obrátila som sa na svojho lekára. Urobil mi vyšetrenie na chudokrvnosť - no podla výsledkov je všetko v poriadku. Doporučil mi antikoncepciju no nakoľko sme sa zamýšlali z manželom nad ešte jedným potomkom, odmietla som. V roku 2009 sa mi podarilo otehotnieť no v 8týž. som potratila. Teraz sme sa o bábo pokúšali opäť, myslím, že som aj bola tehotná no po 12 dňoch, čo mi meškala menštruácia som zase začala krvácať. Našla som si na nete o poruche hormónov a dočítala som sa nakoľko sa mi sila menštruácie nezmenila, že by mi mohol chýbať progesterón. Chcem sa opýtať na koho sa obrátiť a ako postupovať aby som zistila, že je to tak? Môj gynekológ sa pri mojich otázkach tváril ako by urobil všetko čo bolo v jeho silách. Ďakujem Mima
Odborníci vo vašom okolí