Zúfalý pár hladá pomoc

(Diskusia k téme Chirurgický odber spermií MESA, TESE)

Zúfalý pár hladá pomoc

dobry den. volam sa peter a so svojou družkou sa už5rokov at snazime o babetko ale marne.sme z toho velmi zufali uz nevime co mame robit. z jej strani je vsetko v poriadku.ale ja som 16 rokou po uraze chrbtice a po poraneni miechi ochrnuty od prs nadol. ale penis hoci som ho velmi necitil ale postavil sa mi kedy som len chcel aj som masturboval a vistriekolo aj semeno neviem ci bolo v poriadku ale vistrieklo. no o 5rokou nato som dostal dekubiti v zadnej casti tela na zadku rovno pod semenikmi,kedze sa mi stolica dostavala do tej dieri do dekubitu museli mi spravit vyvod na solicu kolostomiu,a moc mi nesiel cez penis ako mal.ale so zadu z tej dieri kde bol dekubit nevedel som si to visvetlit.tak mi zaviedli kateter cez brucho rovno do mechura.takze teraz mam kolostomiu aj epicistomiu.a ta infekcia isla to as do klbu tak mi museli amputovat nohu,ale semenikov a penisu sa to nedotklo mislim ze to ostalo cele.lenze ako som lezal na jednej strane tak som dostal aj na druhej nohe dekubit a museli mi amputovat aj druhu nohua vybrat obe klbi a spravit len take kipce. potom som mal močove kamene v mocovom mechuri tak som musel ist do levoče kedze som to mal blizsie lebo ja som as so svidnika presovsky regin,no tie kamene mi chceli vibrat cez penis no nedalo sa vraj mi zarastla mocova trubica ako sa hojil ten dekubit po amputacii.tak to vyberali cez brucho cez tu epicistemiu. no a teraz neviem co mam robit uz som vzal aj viagru aj ine lieki no nic nemozme ho postavit viete si predstavit ake je to nemoct uspokojit svoju lasku, prosime vas velmi pekne poradte nam co mame robit navsivil som aj nasho urologa no ako keby som prenho nexstoval velmi sa trapime ked vivime ze statne pary maju deti ami nic. chceme ist na umele oplodnenie no ako ked neviem ci vobec mam spermie a ako ich dostat von alebo ich visetrit no nic sme velmi zufali, velmi vas prosim o pomoc radu pomožte nam alebo kde take zakroki robia co vlasne mame robit na koho sa mame obratit, dufame ze nam cim skor odpisete a poradite nam alebo dokonca visetrite ma. po nicom netuzime tak ako po babetku,prosimvelmi pomozte nam. budeme netrpezlivo cakat.to je moja mail adresa:tucino12@azet.sk z pozdravom:peter demeter.

08.10.2011 21:17

Odosielanie